Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
KUCHÁR/KA:
- samostatná práca v hotelovej kuchyni na pozícii kuchár
- príprava obedového menu
- príprava hotelových raňajok a večerí a a la carte objednávok
- príprava skupinových akcií,
- kooperácia so šéfkuchárom reštaurácie pri návrhoch a zostavovaní menu,
- zodpovednosť za evidenciu vydaných a použitý surovín, hygieny v kuchyni a dodržiavanie štandardov HACCP
Zamestnanecké výhody, benefity
- ubytovanie a strava poskytnutá BEZPLATNE
- motivujúce ohodnotenie.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
Vzdelanie v odbore
kuchár, čašník
Počet rokov praxe aspoň 1
Osobnostné predpoklady a zručnosti
Cieľavedomosť a zodpovednosť sú najdôležitejšími osobnými predpokladmi úspešných kandidátov.
Plat:
1 200 - 2 000 EUR/mesiacVýška mzdy závisí od skúsenosti a praxe uchádzača.
Hľadáme nových členov do nášho tímu, ktorí budú mať reálny záujem o napredovanie a rast ****hotela AGATKA Bratislava.
Sme pracovitý a cieľavedomý tím mladých ľudí, ktorí ku sebe hľadajú rovnako ladených kolegov a priateľov, spolu s ktorými budeme vedieť našim hosťom ponúknuť služby, na ktoré budeme spoločne hrdí.
Kontakt
Kontaktná osoba: Zuzana Tóthová 0911 909 663
E-mail: poslať životopis
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.