Špeciálne týždenné menu – pondelok až nedeľa
Panenka ala steak s grilovanou zeleninou a kari batatami (150/180g) ...............................................9,90 €
Každý deň si okrem menu môžete objednať:
Polievka: Vývar dňa (0,33l) – 1,3,9
Menu 1: Palacinky s tvarohom a lesným ovocím/ nutella / džem (350g) 1,3,7.................................4,90€
Menu 2: Tagliatelle s lososom na pórovo – smotanovej omáčke (350g) – 1,3,4,7.............................7,90€
Menu 3: Bravčový/kurací rezeň, hranolky/ americké zemiaky, šalátik (150/180g)1,3,7.................6,90€
Menu 4 : Vyprážaný syr s hranolkami a tatárskou omáčkou (150/180g) 1,3,7.................................6,90€
Menu 5: Rezeň z vykostených kuracích stehien s americkými zemiakmi, šalátik (150/180g)........6,90€
CENA: Denné menu/pracovné dni - 6,50 €
Víkendové menu s dezertom - 7,50 €
Pondelok
Polievka: Demikát s pažítkou (0,33l) 1,7
Menu A: Marinované bravčové rebierka s opekanými zemiakmi a BBQ omáčkou (150/180g) – 10
Menu B: Penne quatro formaggi s rukolou a sušenými paradajkami (350g) – 1,3,7
Utorok
Polievka: Zeleninová polievka s pečeňovými haluškami (0,33l) – 1,3
Menu A: Kurací plátok na bylinkovom masle a hráškovom rizote s parmezánom (150/180g) – 1,7
Menu B: Grilovaný oštiepok s chrumkavým šalátikom a cviklovým carpacciom, toast (350g) –1,7
Streda
Polievka: Karfiolová krémová (0,33l) – 1,7
Menu A: Hovädzie na znojemský spôsob s tarhoňou a domácou čalamádou (150/180g)1,3,7
Menu B: Šišky s džemom (350g) -1,3,7
Štvrtok
Polievka: Hubová číra so zeleninkou a zemiakmi (0,33l)
Menu A: Mäsové guľky s paradajkovou omáčkou a domácou knedľou (150g/180g) 1,3,7
Menu B: Špagety aglio olio s hoblinami parmezánu (350g) 1,3,7
Piatok
Polievka: Krém z pečených paprík (0,33l) 1,7
Menu A: Hoky v syrovom cestíčku, varené zemiaky a šalátik s bazalkovým pestom
(150/180g) - 1,3,4,7
Menu B: Vyprážaný hermelín s domácimi hranolčekmi a tatárskou omáčkou (350g) – 1,3,7
Sobota
Polievka: Držková polievka (0,33l) 1
Menu A: Kuracie prsia plnené brokolicou a kápiou, dusená ryža, kapustový šalát (150/180g) 7
Menu B: Gnocchi s bazalkovým pestom, cherry paradajkami a parmezánom (350g) – 1,3,7
Dezert Pečené buchty s makom a lekvárom (120g) – 1,3,7
Nedeľa
Polievka: Paradajková s kúskami pomaranča (0,33l) 1
Menu A: Bravčový černohorský rezeň s pečenými zemiakmi a tatárskou omáčkou (150g/180g)1,3,7
Menu B: Dubákové rizoto s parmezánom (350g) – 7
Dezert Orechový závin (120g) –1,3,7
Dobrú chuť Vám želajú naši kuchári s kolektívom!