skenfrdeit
.

 

DENNÉ MENU


od 25.01.2021 do 31.01.2021

cena menu: 4.50 €
víkendové menu s dezertom: 5,00 €

podávame denne v čase 10:00 - 15:00 hod.


TÝŽDENNÉ MENU

                                                                                Špeciálne sezónne menu – pondelok až nedeľa

Bravčová panenka plnená sušenými slivkami s 

hubovou omáčkou a opekanými zemiakmi (150g/180g) –1,3,7..........................................7,90€


                                                                                 Každý deň si okrem menu môžete objednať:

Polievka: ​Vývar dňa (0,33l) – 1,3,9

Menu 1:          Bravčový rezeň v sezamovom cestíčku,

                       s varenými zemiakmi (150g/180g ) –1,3,7,11...............................................6,90€

Menu 2:          Šalát „Fresh“ s čerstvej zeleniny, kuracie nugetky 

                       a domáci cesnakový dresing (350g ) – 1,3,7..................................................6,20€

Menu 3:          Divinový guľáš s domácou karlovarskou knedľou (150g/180g)  - 1,3,7.....7,50€

 

             
24.01.2021  PONDELOK
Vývar dňa 1,3,9
         
Hrachová polievka (0,33l) –
         
Šošovicový prívarok s fašírkami (180g/150g )– 3,7
    l.     
Granatiersky pochod s kyslými uhorkami (350g) - 1,3,7
   racio. strava  ll.      
26.1.2021 UTOROK
Vývar dňa  1,3,9
         
Kulajda s vajíčkom (0,33l) – 1,3,7
         
Rizoto s bravčovým mäsom a strúhaným syrom (350g ) – 7
    l.     
Zapekaná brokolica s paradajkami a varenými zemiakmi (150g/180g) – 3,7
   racio. strav ll.     
27.1.2021 STREDA
Vývar dňa 1,3,9
         
Držková polievka (0,33l)
         
Bravčová karé špikované slaninkou sozemiakovou kašou (150g/180g ) – 7
    l.    
​Domáce dukátové buchtičky s vanilkovým krémom (350g) – 1,3,7
   racio. strav ll.     
 28.1.2021 ŠTVRTOK
Vývar dňa 1,3,9
           
Hubová polievka na kyslo (0,33l) -  7
             
Kurací Gordon Bleu s ryžou a čalamádou(150g/180g) – 1,3,7
             
Šampiňóny na smotane s cestovinou a strúhaným syrom  (350g) –1,3,7
   racio. strav ll.     
29.1.2021   PIATOK
Vývar dňa 1,3,9
         
Karfiolová polievka  (0,33l) – 7
             
Aljašská treska s bylinkovou omáčkou, ½ ryža ½ hranolky (150g/180g ) – 4,7
             
Zeleninové rizoto s mrkvovým šalátikom(350g) – 7
   racio. strav ll.     
30.1.2021 SOBOTA
Vývar dňa 1,3,9
Struková polievka na kyslo so zemiakmi (0,33l) 7
             
Španielsky vtáčik s ryžou (150g/180g ) – 3
             
Tagliatelle s brokolicou, cherry paradajkami a parmezánom (350g) - 1,3,7
             
Domáca tiramisa (120g) - 1,3,7
   dezert      
 31.1.2021 NEDEĽA
Vývar dňa 1,3,9
         
Tekvicová krémová (0,33l) – 7
             
Pečené kuracie stehno s ryžou a kompótom (150g/180g ) –
             
Penne quattro formaggi (350g) – 1,3,7
   racio. strav  ll    
Ovocná pochúťková torta (120g) - 1,3,7
   dezert      
TÝŽDENNÉ MENU
 

PRAJEME DOBRÚ CHUŤ

 
  Váhu bezmäsitých jedál uvádzame po tepelnej úprave , váha mäsa je v surovom stave.  

Alergény: 1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridne odrody), 2. Kôrovce a výrobky z nich, 3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. Arašidy a výrobky z nich, 6. Sójové zrná a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky z neho, 8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich, 9. Zeler a výrobky z neho, 10. Horčica a výrobky z nej, 11. Sezamové semená a výrobky z nich, 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l, 13. Vlčí bob a výrobky z neho, 14. Mäkkýše a výrobky z nich"

viac o alergénoch alergénoch a spôsob ich označovania si môžete naštudovať tu...

 

Objednávky a bližšie informácie
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
+421 911 909 550
---
cena za dovoz je 1,30€

 

Rýchly kontakt

Polia označené (*) sú povinné.

qrcode

webnail


  

https       cloudflare


  

created by: Marek Sarvas